Informationsmöte söka skola

Informationsmöte gällande att söka skola inför läsåret 2018/2019

Mötespresentationen gällande att söka förskoleklass hittar ni här: Presentation 180111

Rundvandring

Torsdag den 18 januari kl. 08.00 är det rundvandring för er föräldrar som är intresserade av att söka till förskoleklass på Sturebyskolan. Rundvandringen tar max en timme. Samling i aulan. Hjärtligt välkomna.

Inget intag i spetsmatematik inför läsåret 2018/2019

Sturebyskolan bedriver för närvarande spetsutbildning i matematik. Spetsutbildningen som har riksintag erbjuder fördjupad utbildning i matematik på grundskolenivå. Tillstånd utfärdas av skolverket. En förutsättning för att bedriva spetsmatematik är att kunna göra ett externt intag av elever. Sturebyskolan har i dag fulla klasser i samtliga årskurser. Vi har därför inte möjlighet att göra spetsintag kommande läsår. I processen kring skolans utbyggnad planeras ytterligare en parallell till skolans högstadium. Först då skulle intag i spetsmatematik kunna vara aktuellt. Det är inte sannolikt att en femte parallell startar de kommande läsårsstarterna.

Mellan 15 januari till 15 februari är tjänsten Söka skola öppen inför nästa läsår.

Du kan läsa mer om detta här.